Descarger Fades de Foc: la bruixa del Montseny by Carme Arrufat-Dalmau [.PDF-.EPUB] | Descargar libro
Fades de Foc: la bruixa del Montseny

Fades de Foc: la bruixa del Montseny

by

És possible viure durant quaranta anys sense saber que ets una bruixa?


La Marina és una infermera d’un hospital de Catalunya, aficionada a l’ocultisme i atrapada per una vida que fa anys que ja no té sentit. El seu marit és un reputat cardiòleg, reflex de l’evolució personal tan divergent que han seguit l’un i l’altra. Ella, de ment inquieta i oberta a considerar que la vida no és només allò que ens van ensenyar els nostres pares; ell, un conformista amb tot allò que l’envolta, i que és incapaç de mirar més enllà de la televisió o de les seves partides d’escacs a l’ordinador. 


La seva relació acaba assemblant-se més a la de dos companys de pis, que es desgasta amb rapidesa, guardant les formes però sense amor. Farta de estirar d’ell per a fer qualsevol cosa que surti de la rutina, la Marina segueix amb la seva vida pel seu compte. 


Durant un mercat medieval al seu poble, un dels firaires li mostrarà la pedra d’un meteorit, carregada de misteri. Aquest contacte la posarà sobre la pista d’un monument oblidat per a ella, a Vallgorguina: el dolmen de la Pedra Gentil. Allà baixarà sobre ella una visió de la bruixa medieval Guilleuma de Morou, una de les dones sàvies que van viure a Catalunya fa centenars d’anys. 


A partir d’aquest moment, la Marina deixarà de ser la de sempre i començarà una aventura per descobrir els secrets d’aquesta bruixa, marcada per l’evolució personal i espiritual del seu ésser. En el seu viatge es trobarà amb una vella amiga de la infantesa, Maragda, que la guiarà pel canvi més transcendental que patirà a la seva vida i canviarà per a sempre la dels que l’envolten. 

Titulo:Fades de Foc: la bruixa del Montseny
ISBN:9781311719898
Tipo de formato:Cómo funciona:
 • 1. Registre una suscripción gratuita de 7 días
 • 2. Acceda a tantos libros como desee (uso personal)
 • 3. Cancele la membresía en cualquier momento si no está satisfecho
 • 4. Acceso de alta velocidad
 • 5. Acceso ilimitado
 • 6. 100% legal
 • 7. Sin tiempo de espera
 • 8. Asegurado y anónimo

Leer de PDF


Acerca de Carme Arrufat-Dalmau

Licenciada en Filosofía. Enfermera. Máster en Arteterapia. Máster en PNL y en Hipnosis Ericksoniana. Terapeuta en Descodificación Biológica. Escritora: 8 novelas publicadas y 35 premios entre relato corto y novela.


  Fades de Foc: la bruixa del Montseny Comentarios

 • Carme Arrufat-Dalmau

  És possible viure durant quaranta anys sense saber que ets una bruixa?La Marina és una infermera d’un hospital de Catalunya, aficionada a l’ocultisme i atrapada per una vida que fa anys que ja n...

 • M.Merc

  Havia llegit bones recomanacions de la novel.la i la vaig agafar amb moltes ganes. No està malament, però no és el que esperava. Dues estrelles i mitja. :(...

 Kamagra jel php bypass shell shell indir php shell indir tempobetjetfilmizle2tempobettempobet